Bel ons: 026-3236043

Uitvalschermen

Een uitvalscherm is een eenvoudige constructie om de zon buiten de deur te houden. Door de twee vaste armen die naar beneden gaan als het scherm wordt uitgezet, blijft de zon buiten de deur. Alutech is specialist in uitvalschermen en biedt verschillende betrouwbare en mooie oplossingen.

Uitvalschermen als zonwering

Door de simpele, doeltreffende constructie is een uitvalscherm een goede zonwering voor een relatief lage prijs. Het uitvalscherm kan op verschillende manieren met de hand bediend worden, maar elektrisch bedienen is ook een optie. Het voordeel van elektrische bediening is dat het uitvalscherm minder snel slijt, omdat hij zeer nauwkeurig opent en sluit. Een aandachtspunt is dat er niet onder deze zonwering door gelopen kan worden, omdat het zeil en de armen vrij laag hangen. Toch zijn uitvalschermen soms een betere oplossing dan knikarmschermen. Bij ramen die zich niet op de begane grond bevinden, is geen scherm nodig waar men onderdoor kan lopen. In zo'n geval is een uitvalscherm voordeliger. Een uitvalscherm kan ook goed voor grotere raampartijen gebruikt worden. Ze zijn verkrijgbaar in breedtes tot ongeveer 4 meter. Uitvalschermen komen tot minimaal de helft van de kozijnhoogte, plus ongeveer 20 centimeter.

Uitvalschermen als zonwering
We denken met u mee voor optimale uitvalschermen

We denken met u mee voor optimale uitvalschermen

Alutech is gesteld op hoge kwaliteit. De uitvalschermen van Alutech worden dan ook alleen gemaakt bij betrouwbare, hoogstaande leveranciers. Tevens is er bij Alutech de mogelijkheid tot aanpassingen aanbrengen aan een uitvalscherm, waardoor er geen prijzig maatwerk nodig is. Bij Alutech is er de keuze in verschillende basiskleuren voor uitvalschermen. Andere kleuren kunnen we tegen een meerprijs bij andere leveranciers bestellen. We denken graag met u mee over uw wensen, of eventuele aanpassingen

Uitvalschermen bij Alutech

Bij Alutech adviseren we u graag over optimale zonwering. Naast hoge kwaliteit, kiezen we ook voor een goed design. Zo hebben we bijvoorbeeld uitvalschermen in onze collectie die zijn ontworpen door Jan Des Bouvrie.

Uitvalschermen bij Alutech
Uitvalschermen bij Alutech in het kort

Uitvalschermen bij Alutech in het kort

- Recht en compact, moderne uitstraling

- Geschikt voor grotere raampartijen

- Simpele constructie, relatief goedkoop

- Geschikt voor hogere verdiepingen

- Verkrijgbaar in verschillende keuren

- Afkomstig van betrouwbare, degelijke leveranciers

- Mogelijkheden tot aanpassingen

- Verkrijgbaar in verschillende kleuren

- Zorgen voor privacy.

- Verschillende mogelijkheden om te bedienen. Handmatig of elektrisch.

Op de categoriepagina van uitvalschermen vind u alle informatie over onze mogelijkheden. Heeft u andere wensen voor uw uitvalscherm, neem dan vrijblijvend contact op. Onze experts helpen u graag verder.