Bel ons: 026-3236043

Kies uw type Serrezonwering

Mooie serrezonwering van Alutech Arnhem.

Mooie serrezonwering van Alutech Arnhem.

Ontbijten in de zon en toch beschut zitten. Iedereen die ooit een serre aan zijn huis heeft laten bouwen, weet hoeveel woongenot het extra oplevert. Is het buiten nog te fris maar is het wel zonnig, dan zit u in uw serre heerlijk beschut. Een uitstekende plek om te ontbijten of te dineren of uw zondagse krant te lezen. Loopt de temperatuur buiten op, dan kan uw serre echter veranderen in een glazen kooi met een relatief hoge temperatuur. Serrezonwering voorkomt té fel licht en weert ook een overmaat aan zonnewarmte.

De eigenschappen en voordelen van serrezonwering.

Onder het glazen dak van uw serre kan het al snel onaangenaam warm worden. Met op maat gemaakte serrezonwering die u bovendien comfortabel elektrisch kunt bedienen, voorkomt u die opwarming. Zo blijft het in de zomermaanden heerlijk koel in uw serre en kunt u echt genieten van de zomerzon. Serrezonwering lijkt boven het dak van uw serre te zweven. De stof geeft u niet alleen voldoende schaduw waardoor de temperatuur aangenaam blijft. Bij serrezonwering van goede kwaliteit werkt de stof ook reflecterend. Niet alleen zichtbaar zonlicht wordt gereflecteerd, maar ook warmtestraling van de zon. Zo krijgt u een dubbel verkoelend effect.


Laat uw serrezonwering op maat maken.

Veel leveranciers en merken van zonnewering voor serres leveren maatwerk ter plaatse. Een kwaliteitsleverancier als Varisol echter, is in staat om veel van het maatwerk al voorgemonteerd aan te leveren. Dat heeft voor u het voordeel dat montage veel sneller kan plaatsvinden, zodat u sneller van uw verkoelde serre kunt genieten. Serrezonwering van Varisol wordt met de grootst mogelijke zorg en volgens de strengste kwaliteitsnormen in Duitsland vervaardigd. Omdat niet elke serre dezelfde afmetingen heeft, is maatwerk eigenlijk standaard. Tevens heeft u de mogelijkheid om uit een groot aantal fraaie kleurstellingen te kiezen.


Alutech Arnhem levert een ruim assortiment, ook in reserveonderdelen.

Bij Alutech Arnhem kunt u voor elke denkbare serre op maat gemaakte serrezonwering krijgen. Het kan voorkomen dat u na geruime tijd behoefte heeft aan reserveonderdelen. Ook wilt u het doek van uw serrezonwering zo schoon mogelijk houden. Zowel reserveonderdelen als geschikte reinigingsproducten houdt Alutech voor u op voorraad. En als u behoefte heeft aan andere vormen van zonwering, zoals vrijstaande zonwering of rolluiken, dan kunt u bij Alutech Arnhem ook zeker terecht voor een maatwerkaanbod en een goed advies. In uw serre mag u een mooie zomer tegemoet zien.