Bel ons: 026-3236043

Markiezen

Markiezen

Met de vele markiesonderdelen die Alutech Arnhem op voorraad heeft, kunt u een verscheidenheid aan markiezen assembleren met 55 of 100 mm brede markiesprofielen. De kapconstructie biedt de voordelen van aluminium, gecombineerd met de stijlvolle klassieke vormgeving die u van een markies gewend bent. Een markies gemaakt van Alutech Arnhem onderdelen zorgt jarenlang voor een onbezorgde bescherming tegen de zon en een sfeervolle uitstraling.

De vele kleuren en types afwerkband zijn perfect af te stemmen op het zonweringdoek en eventuele elektrische bediening is netjes te verwerken in de aluminium markieskap. Voor de hoekstukken en scharnieren heeft u de keuze uit aluminium en kunststof. Ook biedt Alutech Arnhem onderdelen om het koord bovenlangs of onderlangs te laten lopen. Het bovenrolsysteem leidt het koord over het doek, om valse doekplooien te voorkomen. Hierdoor heeft u verschillende bedieningsmogelijkheden, zoals koordbediening, bandbediening, (oog)windwerk en elektrische bediening.


De vele onderdelen uit onze voorraad lenen zich voor de assemblage van verschillende typen markiezen. Naast een vast model zijn diverse markiezen mogelijk, waaronder:

Standaard MarkiesStandaard model

 
 

Petmodel MarkiesPet model


 

Klapmodel MarkiesKlap model