Bel ons: 026-3236043

Kies uw type rolluik

Uitstekende rolluiken bij Alutech Arnhem

Uw huis is veilig, zelfs als u niet thuis bent. Met rolluiken van goede kwaliteit levert u een belangrijke bijdrage aan inbraakpreventie. Daarnaast blijft uw huis aangenaam koel als u een tijd op vakantie bent of een lang weekend weggaat. Met rolluiken beschermt u zowel uw eigen woonhuis als uw bedrijfspand. Als u ze laat maken bij een gerenommeerde leverancier en ze vakkundig laat monteren, geniet u van veel extra voordelen.

Uitstekende rolluiken bij Alutech Arnhem
Rolluiken hebben veel voordelen

Rolluiken hebben veel voordelen

Een rolluik is bijzonder handig in het gebruik. U kunt kiezen voor een rolluik met handmatige bediening, maar elektrische rolluiken zijn tegenwoordig eigenlijk de standaard. Elektrische rolluiken zijn bovendien gemakkelijk te programmeren zodat ze op een bepaald tijdstip omlaag gaan, of reageren op de stand van de zon. Rolluiken bestaan uit horizontaal geplaatste elementen die naadloos op elkaar aansluiten. Ze zitten als u ze niet gebruikt, opgerold in de bovenkast. Als materiaal wordt vaak gekozen voor hoogkwalitatief aluminium. Aluminium is licht van gewicht en is voldoende hard om pogingen tot inbraak succesvol tegen te gaan. Daarnaast hebben aluminium rolluiken ook een warmte-isolerende werking en zijn ze een zeer effectieve vorm van zonwering.

Kies voor kwaliteit als u rolluiken wilt

Wie op zoek is naar een kwalitatief goed rolluik, kan geconfronteerd worden met grote prijsverschillen. Echter, dan is het altijd verstandig om na te gaan wat het belangrijkste doel van een rolluik is. Uiteindelijk gaat het toch om de mate van bescherming die het uw woning of pand geeft. De beste rolluiken zullen voldoen aan de strenge eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Dan bent u ook verzekerd van een aangetoonde inbraakwerende of inbraakvertragende werking, wat uw verzekeringsmaatschappij beslist op prijs stelt. Alutech Arnhem levert uitsluitend rolluiken van onbesproken kwaliteit en heeft een professionele voorkeur voor een rolluik van Heroal Partner of Alulux.

Kies voor kwaliteit als u rolluiken wilt
Alutech Arnhem heeft een volledig assortiment en geeft goede adviezen

Alutech Arnhem heeft een volledig assortiment en geeft goede adviezen

Zowel Heroal Partner als Alulux maakt uw rolluik geheel op maat en aangepast aan de echte maten van uw kozijnen, ramen en schuifdeuren. Alleen als een rolluik naadloos past, profiteert u van de beschermende werking ervan. Rolluiken van beide leveranciers zijn onderhoudsarm en bijzonder duurzaam. Desondanks kan het voorkomen dat u na een tijd op zoek gaat naar reserveonderdelen. Alutech is u dan graag van dienst. Op de website van Alutech ziet u per reserveonderdeel een duidelijke productomschrijving die alle mogelijke twijfels weg zal nemen. Omdat Alutech Arnhem snel uitlevert, heeft u de onderdelen razendsnel in huis.

Ga naar de Heroal website